Den nordjyske pisk knalder igen

21.07.17
..og lader os alle føle ligegyldighedens og følgagtighedens smerte. Olsen har samlet materiale sammen de sidste 4 år, og materiale er der nok af.

Et sandhedsvidne i vore fortvivlede tider, og en mand med sans for at skildre tidens fortrædeligheder. Nordjyske Allan Olsen er på banen igen, efter at det er 4 år siden sidste udspil, den fortræffelige Jøvt. Hudsult er skrevet i samme tradition, men i en mere direkte åreladning. Allan Olsen lægger ikke skjul på sit syn på elitens magtfuldkommenhed, på politikernes og embedsmændenes dårskab, og vores fremmedgjorthed og følgagtighed, når bare der siges undskyld på Twitter…Olsen fortæller historier fra dagens Danmark, fra det glemte og skjulte, og viser os, hvad der sker for os alle sammen, også selvom vi passer på. Som på sangen ”Min far kører post for staten”, hvis vi ikke passer på, så ender vi med kun at tænke på os selv, og det der tjener egne interesser, og glemmer fællesskabet. Som altid har den ”sure gamle stivstikker” skrevet nogle levende og eminente sange om vores tid og om vores gerninger. Om os selv og vores ledere, de Kejthåndede Sluggere.

Med i hatten følger en livecd fra en ægte rootsrock-aften med Allan Olsen og band. Hurra for de ekstra gaver. Vi tager gerne imod slige gaver. Også med en befriende skideballe. 

 

Materialer