FællesVærket

FællesVærket er i princippet både mig og dig og alle andre i Nivå. Det er en borgergruppe, dannet af borgere fra Nivå, der ønsker at skabe liv og aktiviteter i Nivås bymidte.

FællesVærket er også en ramme om fremtiden fællesskaber og aktiviteter i Nivå bymidte, herunder fremtidens Kulturhus – et sted hvor alle borgere, foreninger og ildsjæle er velkomne, hvor der er højt til loftet samt masser af aktivitet og værkelyst.

Fælles – Står for et stærkt fællesskab på tværs af Nivå, hvor vi alle bidrager, udvikler og hjælper hinanden for at skabe en bedre by til gavn for os alle.

Værket – Er en hyldest til Nivå Kulturhistorie og Tegl-Værkerne, men også en påmindelse om at det kræver hårdt arbejde at skabe noget – det vi kalder vores Værkelyst.

Cafe FællesVærket er et fast tilbud i bymidten til alle i Nivå. En lille Cafe, hvor vi mødes på kryds og tværs, hvor der altid er kaffe og te på kanden, hvor der er hjertevarme og værkelyst.

Cafeen er bemandet af frivillige og åben hver tirsdag fra kl. 16-17.30 så kom endelig forbi. (Vi gør opmærksom på at der kan forekomme aflysninger på dagen).

Følg FællesVærket på Facebook, her kan du se vores andre aktiviteter.