Lån af mødelokaler og udstyr

Bibliotekerne stiller mødelokaler gratis til rådighed for kommunens foreninger.

Fredensborg Bibliotek har 3 lokaler, Humlebæk Bibliotek har 2 lokaler og Nivå Bibliotek har 2 lokaler. Lokalerne kan udlånes til ikke-kommercielle foreninger med adresse i Fredensborg Kommune. Lokalerne reserveres på forhånd.

Mødelokaler på Fredensborg Bibliotek

Mødelokaler på Humlebæk Bibliotek

Mødelokaler på Nivå Bibliotek

Herudover er det muligt for foreningerne at låne et teleslyngeanlæg. Teleslyngeanlægget kan bookes via aktivfredensborg.dk
Vi gør opmærksom på, at ved lån af teleslyngeanlægget skal man selv afhente det på nærmeste bibliotek i Fredensborg Kommune. Man skal selv sætte anlægget op, og der gives ikke teknisk assistance til brug af anlægget.

Foreninger har ligeledes mulighed for at låne en hoppeborg ved selvafhentning på Nivå Bibliotek. Kontakt Dorte Windelin for at høre nærmere og evt. lave en konkret aftale.