Lån af mødelokaler og udstyr

Bibliotekerne stiller mødelokaler gratis til rådighed for kommunens foreninger.

På grund af regeringens forsamlingsforbud må der pt opholde sig maks. 10 personer i mødelokalerne ad gangen uanset lokalets størrelse. Eneste undtagelse er arrangementer, hvor deltagerne i al væsentlighed sidder ned på faste pladser vendt mod et lærred eller en foredragsholder, og hvor der er minimum en meters afstand mellem stolene. Her gælder nedenstående antal personer i lokalerne:

Fredensborg Bibliotek:
Møderum A: 22 personer
Møderum B: 31 personer
Møderum C: 15 personer

Humlebæk Bibliotek:
Grupperum: 15 personer
Salen: 50 personer

Nivå Bibliotek:
Det store mødelokale: 20 personer
Det lille mødelokale: 8 personer

Vi gør samtidig opmærksom på, at der i enkelte af lokalerne kan være opmagasineret møbler, der i denne periode ikke må være i brug i bibliotekslokalerne.

Lokalerne kan udlånes til ikke-kommercielle foreninger med adresse i Fredensborg Kommune. Lokalerne reserveres på forhånd.

Mødelokaler på Fredensborg Bibliotek

Mødelokaler på Humlebæk Bibliotek

Mødelokaler på Nivå Bibliotek

Herudover er det muligt for foreningerne at låne et teleslyngeanlæg. Teleslyngeanlægget kan bookes via aktivfredensborg.dk
Vi gør opmærksom på, at ved lån af teleslyngeanlægget skal man selv afhente det på nærmeste bibliotek i Fredensborg Kommune. Man skal selv sætte anlægget op, og der gives ikke teknisk assistance til brug af anlægget.

Foreninger har ligeledes mulighed for at låne en hoppeborg ved selvafhentning på Nivå Bibliotek. Kontakt Dorte Windelin for at høre nærmere og evt. lave en konkret aftale.