Mødelokaler

Fredensborg Bibliotek har tre mødelokaler. Beskrivelse af de enkelte lokaler findes herunder. Det er muligt at reservere lokalerne på fast ugentlig eller månedligt basis for et år ad gangen.

Lokalerne kan bookes alle ugens dage i tidsrummet 8.00 - 22.00

Hvordan låner du lokaler?

Du skal søge lokaler ved at benytte Fredensborg Kommunes bookingsystem. Man skal oprettes i systemet og godkendes af kommunens administration for at kunne bruge bookingsystemet.

> Fredensborg Kommunes bookingsystem

Ansøgninger om lokaler for den kommende sæson, som starter 1. august, foregår i perioden medio februar til medio marts.

For at få adgang til lokalerne skal du være registreret som låner på Fredensborg Bibliotekerne, ellers kan du ikke lukke dig ind i den selvbetjente tid. Kom forbi med dit Sundhedskort i den betjente tid, så opretter vi dig som bruger og viser, hvordan du får adgang til lokalerne.

Regler for brug af lokalerne
For at kunne låne kommunale lokaler skal alle foreninger, grupper og andre aflevere en ”erklæring om indhentelse af børneattest” til Center for Læring, Fritid og Sundhed. Læs mere om børneattester her.

Afleveringen af "erklæring om indhentelse af børneattest" er et lovkrav ifølge Folkeoplysningsloven.

Rygning forbudt
Der er totalt rygeforbud i Fredensborg Kommune lokaler samt udearealer.

Læs i øvrigt mere om brugen af lokalerne på siden Lån af kommunale lokaler til fritidsbrug.

Udstyr
Lokale B på Fredensborg Bibliotek har monteret en stationær projektor. Man skal selv medbringe bærbar pc eller lignende. 

Teleslynge
Det er muligt at låne en teleslynge til alle mødelokaler. Teleslyngen forbedrer mulighederne for, at mennesker med høreapparater kan lytte med via høreapparatets telespole. En teleslynge består af en mikrofon, der opfanger lyd, og hvis signaler forstærkes og sendes ud gennem en teleslynge - dvs. et kabel, der enten er monteret i gulvet, i væggene eller udlagt i et rum. 

Hvis du er deltager til et arrangement og ønsker at bruge teleslyngen, skal den bookes ved personligt fremmøde på biblioteket eller over telefonen. Læs mere om teleslyngen i folderen Mobil teleslynge.

Lokaler på Fredensborg Bibliotek

Kontaktperson: Johanne Winther

Bordopstilling og oprydning: I hvert lokale findes en tegning af bordopstilling. Efter endt brug skal borde og stole stå som angivet på tegningen. Løft venligst møblerne for at undgå unødig støj til gene for over- og underboere.

Opstilling og oprydning skal foregå indenfor den reserverede tid. Lokaler og udstyr afleveres rent og ordentligt til næste brugere.

Vi gør opmærksom på at parkeringskælderen under Fredensborg Bibliotek lukkes og låses kl. 19. 

Møderum A
77 m2 | 12 borde | 44 stole | 36 personer ved standardopstilling | White-board
I særlige tilfælde kan dette lokale slås sammen med Møderum B, hvilket i alt, uden borde, giver plads til ca. 200 mennesker.

Møderum B
115 m2 | 16 borde | 60 stole | 60 personer ved standardopstilling | Projektor | White-board
I særlige tilfælde kan dette lokale slås sammen med Møderum A, hvilket i alt, uden borde, giver plads til ca. 200 mennesker.
Dette lokale kan ikke bookes til sportslig aktivitet.

Møderum C
64 m2 | 8 borde | 30 stole | 30 personer ved standardopstilling | White-board
Dette lokale kan ikke bookes til sportslig aktivitet.