Fredensborg Bibliotek inviterer til storskærmskoncerter

Fleetwood Mac, U2 og Bruce Springsteen er på programmet til forårets tre storskærmskoncerter på Fredensborg Bibliotek.

13. februar er der premiere på forårssæsonens rockkoncerter, der streames via musiktjenesten Qello til Fredensborg Biblioteks storskærm og lydanlæg. Her er det den legendariske amerikanske gruppe Fleetwood Mac, der står på programmet i en optagelse fra 1997.

Filmen blev indspillet i anledning af 20-året for albummet Rumours, som stadig regnes for ikke bare et af Fleetwood Macs bedste albums, men et af de bedste pop-/rockalbums overhovedet. Ud over klassikere fra Rumours byder koncerten også på en lang række andre kendte og mindre kendte numre fra bandets karriere.

U2

Den næste koncertvisning finder sted 26. marts og er med U2. Her kan man blandt andet opleve hits som ”Still Haven’t Found What I’m looking For”, ”Sunday Bloody Sunday”, ”One” og andre af det irske bands udødelige sange. Koncerten, som var en del af U2’s 360°-turne i 2009, blev overværet af ikke mindre end 97.000 fans og blev desuden livestreamet til 10 millioner mennesker i hele verden. Med andre ord er det en af de største rockkoncerter i historien, som man kan blive vidne til her 15 år senere på Fredensborg Bibliotek.

Bruce Springsteen

Sæsonens sidste koncert bliver vist 30. april og er med en anden af verdens største live-attraktioner, nemlig Bruce Springsteen & the E Street Band. Koncerten er fra Barcelona i 2002 og fokuserer ikke mindst på The Rising-albummet fra samme år. Men derudover bliver man selvfølgelig ikke snydt for store klassikere som ”Born to Run”, ”Dancing in the Dark” og ”Born in the USA” af til de spanske publikums vilde begejstring.

Alle koncerter foregår på Fredensborg Bibliotek fra 19-21, på nær Bruce Springsteen, som starter allerede klokken 18.30.

> Tilmelding til Fleetwood Mac

> Tilmelding til U2