DR romanklub

Vær med i DR Romanklub

Så er vi også kommet med på DR romanklub-vognen. Skal du være med?

DR Romanklub er Danmarks største læseklub. For at være med i DR Romanklub skal du have tid og lyst til at læse de seks nominerede bøger og deltage i de månedlige møder, hvor vi diskuterer det, vi har læst. 

Der læses én bog om måneden fra december til maj. De seks bøger bliver valgt ud fra det brede udvalg af danske romaner, der er udkommet i løbet af året. Bøgerne skal selvfølgelig være velskrevne, originale og egne sig til at tale om i læseklubberne. 

Tre af de bøger, der skal læses og diskuteres er allerede udvalgt. Det drejer sig om 'De nærmeste' af Lotte Kirkeby, 'Ophav' af Eva Tind og 'Frank vender hjem' af Kristian Foss Bang. De sidste tre titler offentliggøres i december.

Første gang der er møde i DR Romanklub bliver i uge 50 og ca. en måned før, vil det være muligt at hente den første bog på dit lokale bibliotek. Når alle seks romaner har været omtalt i DR og diskuteret i DR Romanklubber landet over, vælger alle landets DR Romanklubber de tre bedste ud og blandt disse vælges vinderen af DR Romanprisen. 

For at flest mulige i kommunen skal have adgang mødes vi på skift på bibliotekerne i Nivå, Humlebæk og Fredensborg. Skulle det imidlertid vise sig, at der udelukkende er interesserede fra 2 af vores bysamfund, så mødes vi naturligvis på skift på de pågældende biblioteker.

Tilmeldingsfrist er den 25. oktober. Der er plads til 10 på holdet og tilmeldingen gælder for hele forløbet. Vi trækker lod, hvis der er flere tilmeldte, end der er pladser.

Lyder det som noget for dig, så tilmeld dig via vores tilmeldingsformular.

Materialer