Slut med skyld og sundhedsstress!

Bogen, der burde være på pensum i folkeskolen. Her lærer man meget om den tilgang, der i lang tid har været til, at tykke mennesker bare skal lette måsen og lukke munden, og hvorfor den er forkert. Den er så velskrevet, at ingen kan misforstå budskabet!

Denne bog er ikke kun for dem, der gerne vil tabe nogle få eller mange kilo, men en bog hvor alle kan lære om sund tilgang til kroppen og få en forståelse for, hvad folk med for meget på sidebenene går igennem.

Slut med forbudt gør op med årtiers fejlinformation om slankeindustrien og tilgangen til vores kroppe som hylstre, vi kan kontrollere.
Den henvender sig på ingen måde kun til folk, der vil tabe sig men til alle, fordi den både gør op med måden, vi ser på vores kroppe, mad, motion og vores evne til at kontrollere alle disse.

Bogen gennemgår, hvordan blandt andet, de sociale medier og den konstante informationsstrøm vi har i dag, både gør os mere ulykkelige, utilfredse og tykkere.
At toptrænede mennesker ofte ikke har det så godt, som det ser ud til, men at folk ofte hellere vil være toptrænede og slanke end have det mentalt godt.
Hvordan den konstante skyldfølelse, både påduttet af os selv og samfundet, kun gør folket tykkere og ikke hjælper på den fælles sundhed.

På trods af de meget tunge emner bogen tager op, og hvor mange måske vil melde sig uenige, føler man sig på intet tidspunkt belært eller påduttet, men til gengæld oplyst og fængslet. Faktisk så kommer bogens forfattere selv med en begrundelse for, hvorfor det kan være så svært at tage disse simple leveregler til sig.
Leveregler er der nogle af efter hvert kapitel. Og de er så simple og realistiske, at alle kan leve efter dem, hvis man er klar til at lægge det sociale pres fra sig!

Selv ville jeg have ønsket, jeg kunne have læst denne bog i mine teenageår. Så havde jeg undgået mange ligegyldige vægttabs fiaskoer og haft mulighed for at lægge min energi i vigtigere ting end at være slank.

Anbefalet af: Majken Jacobsen

Materialer