Om dette arrangement

Tid
10:30 - 12:00
Pris
Gratis
Humlebæk Dagcenter
Ida Tesdorpfsvej 2
3050 Humlebæk
Arrangører
Målgruppe
For ældre
Viden & fakta

Introduktion til lydbøger fra eReolen

21.10.21
Kom og lær hvordan du bruger eReolen for at få adgang til en hel verden af lydbøger.

Hvordan lytter man til en bog? Der kan være mange grunde til at lytte til fremfor at læse en bog. Du skal for eksempel ikke finde læsebrillerne frem, du kan nyde en dejlig udsigt, alt imens historierne strømmer til dit øre, det kan være lettere at koncentrere sig – og når du har adgang til eReolen, er det tilmed helt gratis.

Kom til en introduktion på Humlebæk Dagcenter, hvor du lærer, hvordan du bruger eReolen - og dermed får adgang til en hel verden af lydbøger.

En repræsentant fra Humlebæk Bibliotek vil først vise, hvordan man downloader appen eReolen, hvordan man logger ind, hvordan man finder den rette lydbog og hvordan man navigerer rundt på eReolen. Der vil være inspiration til bestemte lydbøger, et par øvelser og masser af tid til at stille spørgsmål og få hjælp. 

Det kræver, at du har en smart-telefon/computer/tablet, et sæt høretelefoner og har adgang til internettet. Du skal også være oprettet som låner på biblioteket. Hvis du ikke er låner, kan du komme forbi Humlebæk Bibliotek i den betjente åbningstid og blive oprettet. 

Alle er velkomne og det kræver ingen tilmelding.