Om dette arrangement

Tid
18:30 - 20:00
Pris
45/60 kr.
Målgruppe
For voksne
Litteratur, musik, film...

Foredrag: Lilian Munk Rösing om Annie Ernaux

07.05.24
Litteraturforsker, forfatter og oversætter Lilian Munk Rösing fortæller om Annie Ernaux’ forfatterskab og om sit arbejde med at oversætte hendes værker.

Den franske forfatter Annie Ernaux fik Nobelprisen i litteratur i 2022 for sit originale, selvudleverende forfatterskab, der tematiserer alt fra kønsdebatten til klassekampen. Hendes værker har en historisk håndgribelighed og et dybt personligt, autofiktivt aftryk, der gør hendes litteratur både universel og vedkommende. 

Derfor er der rigtig god grund til at være med, når oversætter af Ernaux’ bøger, Lilian Munk Rösing, kommer og fortæller om en af de største, nulevende forfattere, der på meget kort tid har fået et imponerende læserpublikum både herhjemme og ude i verden.

Lilian Munk Rösing er, foruden at være oversætter og forfatter, litteraturlektor ved Københavns Universitet, og du vil derfor få en kyndig og fagligt fængende introduktion til Annie Ernaux’ bøger – både hvis du er velbevandret eller nysgerrig novice ift. hendes forfatterskab.

> Læs mere om Biblioteksklubben og hvordan du bliver medlem.