Om dette arrangement

Tid
10:00 - 11:30
Pris
Gratis
Mergeltoften Aktivitetscenter
Mergeltoften 8
2990 Nivå
Lokalitet
Mergeltoften Aktivitetscenter
Målgruppe
For voksne
Litteratur, musik, film...

Guidet Fælleslæsning på Mergeltoften

04.10.23
Kom til guidet fælleslæsning hvor vi sammen læser en tekst højt og dykker ned i fortællingen, stemningen og dét, den sætter i gang i os.

Til Guidet Fælleslæsning samles vi i samtalen om litteraturen og går på opdagelse i en tekst: Hvilke tanker og associationer sætter den i gang? Hvordan er sproget, tonen og stemningen?

Guidet Fælleslæsning er en metode udviklet i England af The Reader Organisation. Det går ud på, at læseguiden læser en skønlitterær tekst højt. Undervejs holdes der små pauser, hvor deltagerne kan samtale om teksten. 

Som deltager kender du ikke teksten på forhånd, og du behøver ikke forberede dig for at være med. På den måde bliver der mulighed for at dele den umiddelbare undren og begejstring, der opstår, når man læser noget for første gang. Alt det kræver er, at du møder op, og at du har lysten til at snakke om en god fortælling i selskab med andre.

Den guidede fælleslæsning er et samarbejde med plejehjem og aktivitetscenter Mergeltoften og ledes af litteraturformidler og uddannet læseguide Julie Pehrson fra Humlebæk Bibliotek.

Gratis med billet.