Forside: De grædende
Forside: De grædende

Engang var der et hospital for børn

15.07.19
Ved siden af min computer ligger en knækket flise med turkis glasur. Den ligner noget fra et gammelt badeværelse, og det er den også. Men den stammer fra en hjemsøgt bygning, og når jeg kigger på den, mens jeg skriver dette, så minder den mig om det mest uhyggelige sted, jeg har besøgt.

I middagsheden ankommer hovedpersonen og hans guide Carmen til det gamle børnesanatorium Preventori de Aigues, bygningerne er faldefærdige og har ikke været i brug i mange år. Guiden Carmen siger – jeg venter her, hun har ikke lyst til at nærme sig bygningerne.

En spændende og lidt uhyggelig historie, hvor hovedpersonen vil finde den sande historie om, hvad der skete med hans mors bror César, som var indlagt på børnesanatoriet med tuberkulose. I et brev fra overlægen fik familien besked om, at han var død og på grund af varmen, var han blevet begravet med det samme.
Nu bevæger han sig rundt i de forladte bygninger for at finde spor efter Cèsar. Spændingen stiger, da han kommer til sanatoriets gamle badeværelse, og da Carmen ringer til ham.

Endnu en gyser fra Benni Bødker i serien 666, letlæst gyser for dem, der ikke er bange for, hvad der venter i mørket.
 

Materialer