Forside: Er du okay, Fie?
Forside: Er du okay, Fie?

Det er okay ikke at være okay.

06.04.20
Udadtil har Fie det hele. Hun er smuk, hun klarer sig godt i skolen, alle drengene kan lide hende, hendes forældre har masser af penge og forkæler hende. Men bag Fies evige smil gemmer der sig mange tårer og hemmeligheder.

Fie er ved at drukne, men ikke i vand. Men under pres fra hele verden, der på grund af hendes smukke ansigt har en masse forventninger til, hvordan hun skal være, hvordan hun skal klæde sig, hvad hun skal sige og hvordan hun skal være hele tiden.

Allerværst er det derhjemme. Fie behøver ikke at tænke over noget, det skal hendes mor nok gøre for hende. Hendes mor har besluttet, at Fie skal være model og ride på landsholdet, samtidig med at hun kun får 12-taller i skolen. Intet i Fies liv har hun kontrol over. På nær hvad der sker med hendes krop, når hun er alene og har noget skarpt…

Men Fie er ikke ene om at have problemer. Bogen er den første i en serie, hvor man følger forskellige unge, en ny hovedperson i hver bog, som hver har sit eget sæt problemer. Vigtigst ved denne fantastiske, men også hudløst ærlige og rå serie er, at hovedpersonerne går i samme klasser og de forskellige perspektiver viser både, hvordan de ser sig selv, men også hinanden og virkelig viser, hvordan skindet kan bedrage, og hvor meget vi hver især går og gemmer på indeni.