Sigurd Barret og Copenhagen Phil

Litteratur, musik, film...

Copenhagen Phil, Sigurd Barrett og Danmarkshistorien

09.05.19
Fredensborg Musikskole inviterer hele familien på en festlig musikalsk tidsrejse for store og små, når Sigurd Barrett og Copenhagen Phil gæster NKK Hallen i Nivå.

Copenhagen Phil går sammen med én af Danmarks mest folkekære entertainere – Sigurd Barrett – og inviterer hele familien på en festlig musikalsk tidsrejse for store og små. Med Sigurds vanlige humoristiske fortællestil og med masser af musik og sangnumre føres børn og voksne gennem hele vores forunderlige fælles historie i et af Danmarkshistoriens største projekter for børn!

Formidlingen af Danmarkshistorien sker i helt samme ånd, som man kender fra Barretts formidling af alt fra klassisk musik, opera og jazz til Bibelens fortællinger og hans historier om de nordiske og græske guder. Og som alle voksne, der har læst Barretts bøger højt for sine børn, vil vide, er der også masser at komme efter for forældrene.

Koncerten bliver til i samarbejde med lokale musikskoleelever, hvor børnene inviteres til at spille med på scenen side om side med de professionelle musikere.

Voksne: 100 kr.

Børn og unge u. 18 år: Gratis med billet.