Bliv bogopsætter

Er du fyldt 14 og ønsker du at blive bogopsætter, så er det også her på siden, du skal holde øje. Vi tager ikke imod uopfordrede ansøgninger på jobs som bogopsætter, men hører gerne fra dig, når der er en ledig stilling.

Jobbet som bogopsætter er et populært fritidsjob for mange unge, og der er derfor en del ansøgere, når en stilling som bogopsætter bliver slået op. Som regel vil du kunne se ledige stillinger på forsiden af denne hjemmeside, ligesom vi ofte lægger et opslag på vores Facebook-side.

Som bogopsætter skal du have god fornemmelse for alfabetet og for decimaltal og kunne holde tungen lige i munden, når du navigerer i bibliotekets mange opstillinger og regler for, hvordan materialerne skal stå. Til gengæld får du et fritidsjob i hyggelige omgivelser med søde kolleger både blandt de andre bogopsættere og bibliotekets øvrige personale.

Ledige stillinger

Vi mangler en bogopsætter på Nivå Bibliotek 2-4 timer ugentligt i hverdagene og 3 timer hver 2. lørdag. 

Er du mindst 14 år og god til skriftlig dansk – og har du forståelse for tal?

Mangler du et fritidsjob i et godt arbejdsmiljø?

Lyder dette som noget for dig, så udfyld nedenstående ansøgningsskema og vælg "Nivå" under afdeling.

Ansøgningsfrist d. 23.1.2022
 

Det er sikkert at udfylde denne formular med cpr-nummer og andre personfølsomme oplysninger. Indholdet af formularen forlader ikke hjemmesiden, men opbevares sikkert på serveren og slettes igen, når din henvendelse er besvaret.