Kopi, print, pc'er, wifi

På Fredensborg Bibliotekerne kan du gratis benytte dig af pc'er og wifi, ligesom du mod betaling har adgang til printer og kopimaskine.

Har du behov for at kopiere, printe eller sidde på biblioteket og arbejde, tilbyder vi i afdelingerne i Fredensborg, Humlebæk og Nivå adgang til kopimaskine, printer, og pc'er. Man kan naturligvis også medbringe egen computer og koble den til det gratis wifi-netværk.

Wifi
Det trådløse netværk på alle biblioteker hedder FK-BIB. Når du har tilsluttet din computer, telefon eller tablet, er det nødvendigt at trykke på en login-knap i en browser. Browseren vil muligvis advare dig om at gå ind på siden, men denne advarsel kan du ignorere.

Kopimaskine
Kopimaskinerne i Fredensborg, Humlebæk og Nivå fungerer med møntindkast. Det koster 2 kroner for en A4-side og 4 kroner for en A3-side i sort hvid og henholdsvis 4 og 8 kroner for A4 i farver og A3 i farver. Kopimaskinen giver ikke penge tilbage, men biblioteket kan veksle penge i den betjente åbningstid.

Print
Printeren i Fredensborg, Humlebæk og Nivå benytter sig af betalingssystemet Princh, hvor man kan bruge de fleste former for betalingskort samt MobilePay. Man kan desuden betale kontant, men kun i bibliotekets betjente åbningstid. Det koster 3 kroner for den første side og 2 kroner for de efterfølgende side. Farveprints koster 4 kroner pr. side.

Print fra telefon og tablet
Skal du printe fra din egen telefon eller tablet, kan du hente Princh-app'en fra App Store og Google Play. Der findes desværre ikke nogen app til andre systemer end iOS og Android.

 
App Store

Print fra egen computer
Hvis du skal printe fra din egen ccomputer, skal du gøre det via siden print.princh.com. Her skal du indtaste printerens nummer, som du kan se på selve printeren i biblioteket.

PC'er
På pc'erne i alle afdelinger kan man benytte sig af internettet og en gratis office-pakke. Der er ingen tidsbestilling, og man kan benytte sig af pc'erne, så længe man har behov, med mindre andre står i kø. I så fald bestemmer personalet, hvem der kan benytte en pc. Se i øvrigt reglerne for brugen af pc'erne.