Hvor er min huskeliste?

Hvis du havde en huskeliste på den gamle hjemmeside, kan du læse her hvad du skal gøre.

Efter lanceringen af vores nye hjemmeside den 19. januar, har vi fået flere henvendelser omkring huskelister, som desværre ikke er blevet overført til den nye hjemmeside. Men savner du din huskeliste, skal du ikke fortvivle. Du kan stadig få adgang til den ved at følge dette link. Du kan dog desværre ikke overføre listen automatisk. Den eneste måde at få den over til den nye hjemmeside er ved en for en at søge de samme titler frem i det nye søgesystem og tilføje dem til en nye huskeliste. Vi ved godt, at mange havde rigtig mange titler på huskelisten, så det er selvfølgelig ikke sjovt at skulle til at tilføje dem en gang til. Det beklager vi, men der er simpelthen endnu ikke udviklet nogen måder at gøre det på, som er nemmere.

Adgangen til den gamle huskeliste vil eksistere i et stykke tid, men på et tidspunkt vil den forsvinde, så vent ikke for længe med at få den overført eller printe den ud.

Læs i øvrigt mere om den nye hjemmeside i historien Velkommen til Fredensborg Bibliotekernes nye hjemmeside og på siden Tips til søgning.