Foto:Foredrag med Cana Buttenschøn

Foredrag med Cana Buttenschøn

Den 26. februar kan du møde Cana Buttenschøn på Fredensborg Bibliotek. Her skal det handle om alle de ting, der er vigtige at kende til, når det kommer til både graviditet, fødsel og barsel.

Står du overfor - eller lige midt i - moderskabets første skræmmende og vidunderlige år? Så tag din partner eller veninde i hånden og trop op på Fredensborg Bibliotek onsdag den 26. februar klokken 19-21. Her vil Cana Buttenschøn, som er jordemoder, professionel blogger, forfatter og mor til to, tage bladet fra munden og fortælle åbent og ærligt om de udfordringer, de fleste kvinder (og mænd!) møder i den overvældende proces det er både at gro, føde og sidenhen passe på et lille barn.

Cana Buttenschøn er forfatteren bag de populære bøger ”40 uger inden”, ”40 uger efter” og ”40 ting du skal vide om din fødsel”. Hvis man allerede kender bøgerne, ved man, at Cana Buttenschøn med sin humoristiske og uformelle tilgang til emnet kan få enhver nybagt forælder til at slappe af og føle sig bedre rustet til opgaven.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med Fredensborg Aftenskole.

En billet koster 50 kroner + gebyr.