Foto:Dy Plambeck besøger Humlebæk Bibliotek

Dy Plambeck besøger Humlebæk Bibliotek

Den 24. februar kan man møde forfatteren Dy Plambeck til et foredrag på Humlebæk Bibliotek.

Den anmelderroste forfatter Dy Plambeck kommer den 24. februar klokken 19-21 til Humlebæk Bibliotek, hvor hun vil fortælle om sit forfatterskab.

Foredraget den 24. februar vil blandt andet handle om Dy Plambecks seneste roman ”Til min søster”, som vakte opsigt med sin eksplicitte beskrivelse af et fødselsforløb og sin skildring af søsterforhold, vildskaben og volden, der pibler ind i mennesketilværelsen fra alle sider. ”Til min søster” er kåret til en af årets bedste romaner på Litteratursiden.dk, og den er indstillet til DR’s romanpris og flere andre priser.

Billetter til foredraget med Dy Plambeck koster 50 kroner plus gebyr – 40 kroner plus gebyr for medlemmer af Biblioteksklubben – og kan købes på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside eller på et af bibliotekerne i Fredensborg Kommune.

Kan man ikke komme til foredraget, eller vil man varme lidt op på forhånd, kan man allerede nu høre et interview med hende i Fredensborg Bibliotekernes podcast, som man finder på adressen fredbib.dk/podcast. Derudover kan man læse om hende i denne måneds forfatterfokus på fredbib.dk/litteratur.

Ud over ”Til min søster” har Dy Plambeck blandt andet skrevet romanerne ”Mikael” og ”Texas’ rose”, ligesom hun har udgivet både digte og børnebøger.