Mødelokaler

Mødelokaler

Bibliotekerne stiller mødelokaler gratis til rådighed for kommunens foreninger. Lokalerne kan udlånes til ikke-kommercielle foreninger med adresse i Fredensborg Kommune. Lokalerne reserveres på forhånd.

Sådan låner du et mødelokale

Lokalerne kan bookes alle ugens dage i tidsrummet 8.00 - 22.00

Du skal søge lokaler ved at benytte Fredensborg Kommunes bookingsystem. Man skal oprettes i systemet og godkendes af kommunens administration for at kunne bruge bookingsystemet.

Ansøgninger om lokaler for den kommende sæson, som starter 1. august, foregår i perioden medio februar til medio marts.

For at få adgang til lokalerne skal du være registreret som bruger på Fredensborg Bibliotekerne, ellers kan du ikke lukke dig ind i den selvbetjente tid. Kom forbi med dit sundhedskort i den betjente tid, så opretter vi dig som bruger og viser, hvordan du får adgang til lokalerne.

Regler for brug af lokalerne

For at kunne låne kommunale lokaler skal alle foreninger, grupper og andre aflevere en ”erklæring om indhentelse af børneattest” til Center for Læring, Fritid og Sundhed.

Afleveringen af "erklæring om indhentelse af børneattest" er et lovkrav ifølge Folkeoplysningsloven.

Rygning

Der er totalt rygeforbud i Fredensborg Kommune lokaler samt udearealer.

 

Teleslynge

Det er muligt for foreninger at låne et teleslyngeanlæg. Teleslyngeanlægget kan bookes via Fredensborg Kommunes foreningsportal.

Vi gør opmærksom på, at ved lån af teleslyngeanlægget skal man selv afhente det på nærmeste bibliotek i Fredensborg Kommune. Man skal selv sætte anlægget op, og der gives ikke teknisk assistance til brug af anlægget.

Kontakt biblioteket for at høre nærmere og evt. lave en konkret aftale