Print, scan, kopi, pc'er & wifi

Print, scan, kopi, pc'er & wifi

Har du behov for at kopiere, printe eller sidde på biblioteket og arbejde, tilbyder vi i afdelingerne i Fredensborg, Humlebæk og Nivå adgang til kopimaskine, printer, wifi og pc'er.

Foto: © Nikolai Linares

Kopi & print

Icon Description

Fredensborg, Humlebæk og Nivå Bibliotek har alle tre en kopimaskine/printer, som kan benyttes i hele åbningstiden. 

Kopimaskinerne benytter betalingssystemet Princh, hvor man kan betale med kort eller MobilePay. I den betjente åbningstid kan man desuden betale kontant hos personalet.

Bemærk at du ikke kan printe fra USB-drev på bibliotekets pc'er, da USB-portene på alle pc'er er blokeret af sikkerhedshensyn.

Skal du printe fra din egen telefon eller tablet, kan du hente Princh-app'en fra App Store og Google Play.

> Hent Princh til Android

> Hent Princh til Apple

Kopier og prints koster 2 kroner for en A4-side og 4 kroner for en A3-side i sort hvid og henholdsvis 4 og 8 kroner for A4 i farver og A3 i farver. Dertil lægges 1 krone i gebyr for den første side.

PC'er

Icon Description

På pc'erne i alle afdelinger kan man benytte sig af internettet og en gratis office-pakke. Der er ingen tidsbestilling, og ingen begrænsning for, hvor længe du kan sidde ved en computer.

Bemærk at der er af sikkerhedshensyn er blokeret for brug af USB-drev. Skal du gemme et dokument, skal du gøre det i skyen (fx. Google Drev, OneDrive, DropBox eller lignende) eller ved at sende det som en email til dig selv.

Wifi

Icon Description

Det trådløse netværk på alle biblioteker hedder FK-BIB. Når du har tilsluttet din computer, telefon eller tablet, er det nødvendigt at trykke på en login-knap i en browser. Vær opmærksom på, det er et åbent netværk, som alle kan tilgå.

Scanner

Icon Description

Kopimaskinerne i Fredensborg, Humlebæk og Nivå kan scanne til email-adresser. Det er gratis, og der er opsat vejledninger.

Foreningstryk

Icon Description

På Fredensborg Bibliotek, Humlebæk Bibliotek og Nivå Bibliotek kan din forening kopiere dagsordener, referater og andre mindre publikationer til en pris, som ligger under den normale pris for kopiering. Det er en forudsætning, at foreningen selv står for kopieringen, eventuelt efter en kort introduktion fra personalet af kopimaskinens muligheder.

Kopiering med foreningsrabat kan kun finde sted i bibliotekernes betjente åbningstid.
 

Sådan gør du, hvis du repræsenterer en forening:

1. Du aftaler selv med din forening, at det er en foreningsudgift

2. Du kommer på biblioteket i den betjente åbningstid og aftaler med personalet, at du skal printe for en forening

3. Når du kopierer, vælger du under betaling funktionen "Bestil"

4. Du udfylder en kopiblanket i din forenings navn og afleverer den til personalet

5. Personalet frigiver jobbet

6. Bibliotekets regnskabsansvarlige udsender en regning til foreningen.


 

Priser for foreningstryk

0,50 kr. pr. A4-kopi 1,00 kr. pr. A3-kopi