Bliv bogopsætter

Er du fyldt 14 og ønsker du at blive bogopsætter, så er det også her på siden, du skal holde øje. Vi tager ikke imod uopfordrede ansøgninger på jobs som bogopsætter, men hører gerne fra dig, når der er en ledig stilling.

Vi har i øjeblikket 1 ledig stilling

Er du mindst 14 år og god til skriftlig dansk, har du forståelse for tal og mangler du et fritidsjob i et godt arbejdsmiljø? Så mangler vi en bogopsætter på Fredensborg Bibliotek.

Arbejdstiden vil være mandag-torsdag eftermiddage fra kl.15-17. Du kan regne med at skulle arbejde 2 timer hver uge + 3 timer hver anden lørdag.

Udfyld nedenstående formular for at ansøge.

Ansøgningsfrist tirsdag 19.1.2020

Jobbet som bogopsætter er et populært fritidsjob for mange unge, og der er derfor en del ansøgere, når en stilling som bogopsætter bliver slået op. Som regel vil du kunne se ledige stillinger på forsiden af denne hjemmeside, ligesom vi ofte lægger et opslag på vores Facebook-side.

Som bogopsætter skal du have god fornemmelse for alfabetet og for decimaltal og kunne holde tungen lige i munden, når du navigerer i bibliotekets mange opstillinger og regler for, hvordan materialerne skal stå. Til gengæld får du et fritidsjob i hyggelige omgivelser med søde kolleger både blandt de andre bogopsættere og bibliotekets øvrige personale.