Louise Rex Iversen

Afdelingsleder

Hvad er din funktion på biblioteket?
Jeg er afdelingsleder i Nivå og skal dermed sørge for, at afdelingerne fungerer i hverdagen. Samtidig er jeg ansvarlig for Fredensborg Bibliotekernes indsats vedr. læselyst for voksne i hele kommunen.

Hvad kan du godt lide at læse?
Jeg læser selv rigtig meget forskelligt – krimier, spændingsromaner, socialrealisme, ungdomsbøger, historiske romaner, kærlighedsromaner, science fiction mm. Hvis jeg skal nævne nogle af mine yndlingsbøger er det 1984 af George Orwell, Søvnens hus af Jonathan Coe, Brødrene Løvehjerte af Astrid Lindgren og Jan Guillous Hamilton-serie.

Hvilken musik kan du godt lide at lytte til?
Jeg har ikke noget specielt forhold til musik – og lytter mest til radioen. Men hvis jeg selv sætter musik på, vender jeg som regel altid tilbage til TV-2, George Michael og Queen.

Hvilken slags film er du til?
Til gengæld elsker jeg at se film, og jeg går en del i biografen. Jeg ser næsten alt. Action, kærlighedsfilm, dramaer. Og specielt ser jeg alle spillefilm og serier, der omhandler 2. verdenskrig. Min absolutte favorit er serien Kammerater i krig. Jeg er dog ikke så god til komedier. Andre yndlingsfilm er Festen, De urørlige, Schindlers liste, Seven og Ringenes herre-trilogien.

Hvad går du ellers og laver, når du ikke er på biblioteket?
Når jeg ikke er på arbejde, læser jeg, går i biografen og prøve at løbe lidt. Jeg bruger tid sammen med mine venner. Og så elsker jeg at rejse.

Hvad vil du fremhæve ved biblioteket, som det allerbedste?
For mig er det bedste ved biblioteket, at det er for alle mennesker. Lige meget hvem du er, er du velkommen på biblioteket – og vi har helt sikkert noget, der falder inden for dit interesseområde. Vi har et lille udsnit af al verdens viden her – og det giver alle mulighed for at opleve noget nyt og dermed dygtiggøre sig og udvikle sig som menneske.

Seneste nyt