Jeanette Havsteen

Biblioteksassistent
Hvad er din funktion på biblioteket?
Jeg står for bibliotekernes og Musikskolen regnskaber – dvs. betaling af fakturaer, administrerer bankkontiene og afstemmer samme og andre regnskabsopgaver. Derudover er jeg ansvarlig for bibliotekernes abonnementer på årbøger, aviser og tidsskrifter. Og ellers udfører jeg mange andre forskellige administrative arbejdsopgaver.
 
Hvad kan du godt lide at læse?
Stort set alt interessant bortset fra krimier. Slægtsromaner, chick-lit, historiske romaner, forskelligt faglitteratur, biografier og meget andet. 
 
Hvilken musik kan du godt lide at lytte til?
Alt lige fra Nickelback til Stig Rossen. Både nyt pop-rock musik samt lidt ældre fra 80-erne og op til nu.
 
Hvilken slags film er du til?
Jeg ser stort set aldrig film – interesserer mig ikke. Så heller en god bog.
 
Hvad går du ellers og laver, når du ikke er på biblioteket?
Når jeg ikke lige er på arbejde så nyder jeg at være sammen med min mand og min søn samt øvrige familie og gode venner som jeg har kendt i mange år. Jeg får også læst en masse gode bøger – lånt på biblioteket selvfølgelig. Jeg nyder også at lytte til musik på min Ipod.
 
Hvad vil du fremhæve ved biblioteket, som det allerbedste?
At det er muligt at låne lige det man interesserer sig for – gratis. Har vi det ikke hjemme så bestiller vi det udefra. Jeg synes det er en fantastisk service at vi nu har et bibliotek der har åbent fra kl. 7-23. Så har mange flere mulighed for at komme på biblioteket og nyde godt af vores muligheder.

Jeanette Havsteen
 

Seneste nyt

No news were found.