Dorte Windelin

Assistent
Gruppe:
Telefon:
72 56 24 50
Hvad er din funktion på biblioteket?
Jeg arbejder i udlånsekspedition, håndterer booking af mødelokaler for foreninger, laver udstillinger med bøger og plakater, holder styr på turist- og kulturelle brochurer, har med kulturambassadørerne at gøre, er med i markedsførings- og PR-gruppe og laver voksenarrangementer på Fredensborg Bibliotek.
 
Hvad kan du godt lide at læse?
Det bliver ikke til så meget læsning, mest fagbøger om sundhed.
 
Hvilken musik kan du godt lide at lytte til?
Blandet musik fra radioen, fx Rasmus Seebach, Burhan G og Lukas Graham.
 
Hvilken slags film er du til?
Romantiske film med Julia Roberts, spændende film med Meryl Streep eller en James Bond film.
 
Hvad går du ellers og laver, når du ikke er på biblioteket?
Nyder sammen med familien at være turist i naturen i lokalområdet, Storkøbenhavn eller på Bornholm. Ofte er vores hund med. Vi tager ofte på cykeltur eller en tur i Zoo. Hjemme spiller jeg spil og udover fitnesscenter fås motionen med Wii.
 
Hvad vil du fremhæve ved biblioteket, som det allerbedste?
Biblioteket i dag byder på mange muligheder for borgere i alle aldre – MEGET udover bøger. Mange borgere efterspørger at få bøger og film online og det hjælper bibliotekerne også med. Der tilbydes IT-kurser, kursus i slægtsforskning og et strikke-fælleskab.  I dag er biblioteker små kulturhuse, som byder på arrangementer indenfor alle genre til både børn og voksne. Vi har et godt kollegateam på Fredensborg Bibliotek og de andre 3 biblioteker i kommunen, og vi yder altid den bedste service til lånerne.
Dorte Windelin

 

Seneste nyt

No news were found.