Catharina Belle Gower-Poole

Børnekulturformidler

Hvad er din funktion på biblioteket?
Jeg er børnekulturformidler

Hvad kan du godt lide at læse?
Jeg kan lide at læse næsten alt. For tiden er jeg ret interesseret i anderledes læseoplevelser: Lige nu er det eksperimenterende, lyrisk litteratur (Ida Marie Hedes Suget) og science fiction (alt af Ursula K. le Guin), og en hel masse billed- og pegebøger – særligt de bøger der udfordrer idéen om hvad en bog er (David Sundins bøger der ikke vil læses, og Jean Juliens bøger der ikke er bøger).

Hvilken musik kan du godt lide at lytte til?
Jeg lytter ofte til radio og podcast. Jeg er svært begejstret for Natsværmen på P2 – især når Minna Groos er vært. Jeg lytter til klassisk musik, jazz, ambient, pop, indie og rigtig meget børnemusik.

Hvilken slags film er du til?
Jeg ser mest serier, fordi de ikke tager så lang tid – jeg ser ”Chef’s Table”. Når der er tid, kan jeg godt lide at se superhelte-/actionfilm. Jeg kan også virkelig godt lide eksperimenterende dokumentarfilm (som fx ”Bobbi Jene”), eller film der eksperimenterer med stemninger og æstetik (som ”Onkel”).

Hvad går du ellers og laver, når du ikke er på biblioteket?
Jeg er gift med en jazzmusiker og vi har to små børn, desuden bor vi med mine forældre i familiekollektiv. Det meste af min tid går med at renovere hus, tage på legeplads/skovtur, spise god mad og være sammen med mennesker jeg holder af.

Når der er tid, elsker jeg at være kreativ (strikke, sy, kreaprojekter mm.)

Hvad vil du fremhæve ved biblioteket, som det allerbedste?
Det allerbedste ved biblioteket er at det er tilgængeligt for alle, og at det er et rum der både indeholder mulighed for fordybelse, læring, leg, fællesskab og så meget mere.

Seneste nyt