Amanda B.

Alder: 13 år

Hvad laver du i fritiden?
Jeg ELSKER at skrive mine egne noveller! Det er nok det jeg bruger det meste af min tid på, hvis jeg ikke er sammen med mine venner. Jeg lytter tit til musik mens jeg skriver da det gør mig inspireret til, at skrive endnu mere. Så læser jeg rigtig meget, mest om aftenen. I weekenden elsker jeg som regel at udfordre mig selv i køkkenet, så jeg bager/ laver tit mad.

Hvad kan du bedst lide ved at læse?
Det absolut bedste ved at læse er, at man kan leve sig ind i en anden verden. At man kan sidde i flere timer bare og læse, som om det var en film. Det er for mig meget beroligende, at sætte mig ned og lukke alt ude og kunne koncentrere mig om miljøet i bogen. Nogle gange læser jeg så meget, at min mor bliver sur på mig! Haha, men alt i alt elsker jeg bøger.

Yndlingsbøger
Uha, jeg har jo læst rigtig, rigtig mange bøger: Twilight, Harry Potter, Ringenes Herre etc. Men en af de bøger der har fanget mig allermest, er After af Anna Todd. Det er en ungdomsroman der oprindeligt blev udgivet på mediet, Wattpad, som en Harry Styles fanfiction. After blev så kendt at den til sidst blev udgivet til hele 5 bøger. 
After handler om Tessa, der starter på college. Tessa har altid været en rigtig mors-pige, så hun bliver meget overrasket da det viser sig at college slet ikke er som hun forventede. Det hele handler om sex, venner og kærlighed. Så hun skal lige vænne sig til at se verden fra et helt andet synspunkt.