Historieskattejagt

Historieskattejagt: Sådan gør I

Velkommen til Fredensborg Bibliotekernes historieskattejagt. En anderledes måde at høre en historie, der foregår lige dér, hvor du er. 

Tid: Mandag d. 20. juli offentliggøres Humlebæk skattejagt, mandag d. 27. juli offentliggøres Nivå skattejagt og mandag d. 3. august offentliggøres Fredensborg skattejagt. 

Målgruppe: Børn, der går (eller snart begynder) i 0. – 3. klasse og familier
Varighed: Cirka 45 minutter – afhængig af deltagerne.

Sådan gør I:
1.    Tag dine yndlingsmennesker i hånden og dine gode sko på fødderne
2.    Find skattejagten via denne side eller bibliotekets Facebook-side
3.    Vælg en holdkaptajn – helst en voksen. Det er holdkaptajnen, der styrer skattejagten og viser videoerne med historiefortælling (på telefon eller iPad). Det er også holdkaptajnen, der læser de beskeder, der står mellem videoerne højt (tekst i kursiv er beskeder til holdkaptajnen, der ikke skal læses højt). 
4.    Lad historieskattejagten begynde. Den begynder fra biblioteket af.
5.    Når I har været på skattejagt, så kom forbi biblioteket i den betjente åbningstid. Her får I udleveret en slikkepind, et diplom og en gratis billet til arrangement med historieskattejagtens forfatter Maria Rørbæk. Gælder til og med fredag d. 18-09-20. 

Arrangementet med Maria Rørbæk afholdes lørdag d. 19. september 2020 på Fredensborg Bibliotek fra 11.00-12.00. For børn i 0-3 klasse og deres familier.

Skattejagten vil være tilgængelig på vores kanaler i et helt år.