Børnebibliotekets tilbud til daginstitutioner

Arbejder du i en daginstitution, skal du vide, at I altid er velkomne på biblioteket, og vi har mange aktiviteter rettet mod jer.

Eventyrtime

Vi afholder løbende eventyrtimer med formålet om at udvide børns læring og ordforråd gennem leg og dialogisk læsning. Alle eventyrtimer tager udgangspunkt i en specifik bog fra Sproggaven, som du kan læse mere om her. Eventyrtimerne afholdes for forskellige aldersgrupper og tilbydes løbende til institutioner i kommunen.   

 

Legeudstilling i børnebiblioteket

Børnebiblioteket er selvfølgelig altid åben for institutioner, og vi vil så gerne have besøg! Vi har altid en sjov legeudstilling stående midt i børnebiblioteket, og dem er børnene altid velkomne til at lege frit på og med. Legeudstillingerne er lavet med udgangspunkt i gode børnebøger, og vi har bl.a. haft Den Lille Rødhætte, Mustafas Kiosk og Prinsessen på ærten mm. Udstillingerne udskiftes løbende.  

 

Højtlæsning

Vi elsker at læse bøger, og vi elsker at læse højt! Derfor står vi altid til rådighed, hvis I vil arrangere et besøg på biblioteket og have en omgang højtlæsning med. 

 

Emneposer

Vi tilbyder altid at lave emneposer, hvis I har et særligt emne, I arbejder med i institutionen. Emneposer er en sammensætning af forskellige bøger, som omhandler det samme emne. Kontakt os, hvis vi skal lave en emnepose til jer.