Hyppigt stillede spørgsmål til biblioteket under corona-lukningen

Fredensborg Bibliotekerne svarer stadig på henvendelser fra vores brugere. Her er svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål.

Se også vores Hyppigt stillede spørgsmål om genåbningen.

Skal jeg betale bøder for for sent afleverede lån?

Nej, man kommer ikke til at betale bøde - eller overtidsgebyr - for de lån, man har derhjemme i øjeblikket, og som man af gode grunde ikke kan aflevere til tiden. Når vi åbner igen d. 18. maj, vil du have helt til d. 7. juni til at aflevere uden, at du kommer til at betale bøde.

Hvad hvis jeg ikke kan forny mine lån?

Du behøver slet ikke tænke på at forny, så længe biblioteket er lukket. Glem alt om fornyelser, afleveringsfrister og gebyrer. Når vi åbner igen, vil man få god tid til at aflevere og eventuelt løse problemer omkring fornyelser.

Kan jeg komme omkring biblioteket og aflevere mine bøger i en bogkasse eller postkasse?

Nej, desværre har vi ingen mulighed for at modtage afleverede materialer i øjeblikket. Der er nemlig ikke noget personale på biblioteket til at tømme en eventuel bogkasse.

Kan jeg få bøger hjem fra andre biblioteker, mens I er lukket?

Nej, alle biblioteker i Danmark er lukkede. Det er ikke muligt at bestille bøger eller andre materialer, hverken fra Fredensborg Bibliotekerne eller andre biblioteker.

Kan jeg komme ind på biblioteket og printe eller tjekke min email

Nej, alle vore afdelinger er helt lukkede. Der er ingen adgang for offentligheden.

Jeg skal skrive opgave og har brug for litteratur. Hvad gør jeg?

Du kan ikke låne eller bestille fysiske bøger via biblioteket under corona-lukningen. Til gengæld har du med dit bibliotekslogin adgang til en stor mængde ebøger, online artikler og databaser, som måske kan opfylde noget af dit behov. Du kan læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i artiklen Sådan skriver du opgave uden bøger.

I nogle kommuner kan man hente bogposer på biblioteket. Kan I ikke indføre det?

Vi har fulgt regeringens påbud om at lukke biblioteket og sende personalet hjem, og vi tilbyder derfor ikke bogposer, før der eventuelt måtte komme officielle retningslinjer for det. Du kan læse mere om det i artiklen Derfor tilbyder vi ikke bogposer.

Jeg nåede ikke at hente et reserveret materiale, inden I lukkede. Hvad sker der med det?

Bøger og andre materialer, der stod til afhentning, da vi lukkede, vil stadig stå der i en periode på 5 dage, når vi åbner igen.

Hvorfor kan jeg ikke reservere bøger via jeres hjemmeside, til når I åbner igen?

Vi har spærret for muligheden for at reservere, mens vi har lukket, for at forhindre en enorm ophobning af reserveringer. Der er nemlig i øjeblikket intet personale på biblioteket til løbende at plukke reserverede materialer fra hylderne. Vi vil åbne for reservationer igen nogle dage, før biblioteket genåbner. Du kan eventuelt tilføje materialer til din huskeliste, så du kan reservere dem, når det bliver muligt. Det gør du ved at trykke på knappen "Tilføj til liste" ud for det materiale, du ønsker. Du kan finde din huskeliste under Mine lån, når du er logget ind.

Jeg er løbet tør for læsestof. Hjælp mig!

Vi føler med dig. Desværre kan vi i øjeblikket kun tilbyde ebøger og netlydbøger. Dem har vi til gengæld mange af, og du kan låne dem her og nu. Du finder dem via eReolen.dk, hvor du kan logge ind med dit normale login til biblioteket. Vi har forhøjet kvoten for, hvor mange ebøger og netlydbøger du kan låne på en måned, ligesom du kan gå efter de "blå titler", som ikke tæller med i kvoten.

Vi har desuden i lukkeperioden lavet masser af anbefalinger af ebøger i vores særlige corona-sektion. Hvis du er usikker på, hvordan du bruger eReolen, kan du finde et lille kursus på eKurser.nu. Hvis du ikke er til en hel bog, kan du også benytte vores magasin-tilbud RB Digital, hvor du kan hente magasiner ned på din telefon, tablet eller computer om alt fra mode over videnskab og politik til hobby og kultur.

Hvornår åbner I igen?

Bibliotekerne er lukket til og med d. 17. maj. Den 18. maj åbner vi igen, men i begrænset omfang. Læs mere om genåbningen i vores Hyppigt stillede spørgsmål om genåbningen.

Hvad hvis jeg stadig ikke har fået svar på mit spørgsmål?

Så kan du kontakte os på telefon eller mail. Ring til 72 56 22 00 eller besøg vores kontaktformular.