eReolen

Vi sætter antallet af digitale lån op i lukkeperioden

På grund af den ekstraordinære lukning som følge af coronavirus, øger Fredensborg Bibliotekerne i stedet muligheden for at låne digitalt på blandt andet eReolen.

Mens Fredensborg Bibliotekerne holder lukket på grund af indsatsen for at begrænse coronavirus, er det stadig muligt at bruge bibliotekernes digitale tilbud. Ikke bare kan man fortsat låne e-bøger og lydbøger via eReolen, for at møde den forventede større efterspørgsel på eReolens tilbud i lukkeperioden har Fredensborg Bibliotekerne besluttet at sætte antallet af månedlige lån op til 8.

Fredensborg Bibliotekerne gør samtidig opmærksom på, at de blå titler på eReolen altid kan lånes – også hvis man har brugt sin månedlige kvote af lån.

Ereolen kan benyttes via eReolens app eller via hjemmesiden ereolen.dk. For at kunne bruge eReolen skal man være borger i Fredensborg Kommune og være oprettet som låner på biblioteket. Hvis man endnu ikke er oprettet som låner, kan man oprette sig med sin nemID.

Læs mere eReolen, eReolen for børn og eReolen med ebøger på engelsk.
 
Filmstriben
Fredensborg Bibliotekerne har ligeledes sat antallet af film, der kan streames månedligt via Filmstriben.dk op til 5. Filmene kan streames via hjemmesiden filmstriben.dk eller via Filmstribens app.

For Filmstriben gælder ligeledes, at man skal være borger i Fredensborg Kommune og oprettet som bruger på biblioteket for at kunne benytte tjenesten.

Læs mere om Filmstriben.
 

Tags