Tal om tiden i ny samtalesalon

1. december er samtalesalonen på Nivå Bibliotek tilbage. Denne gang vil samtaleemnet være begrebet tid.

Hvilke aktiviteter gør, at du glemmer tiden? Hvornår har du oplevet at have al tid i verden? Hvornår kigger du meget på klokken? Hvad bør bestå til evig tid? Dette kunne være nogle af de spørgsmål, deltagerne ved Nivå Biblioteks næste samtalesalon bliver sat til at reflektere over. Samtalesalonen finder sted 1. december klokken 18-20 og er en genoptagelse af en fast tradition på Nivå Bibliotek fra før coronatiden.

En samtalesalon kan minde meget om en hyggelig stund på en café. Forskellen er blot, at til samtalesalonerne kan man sagtens møde op alene, for værterne sørger for, at man kommer i snak med andre spændende gæster, ligesom emnet og spørgsmålene er formuleret på forhånd. Samtalesalonen træner også deltagernes evne til at lytte til andre. Her gælder det ikke altid om selv at komme til orde, men om at høre, hvad samtalepartneren siger.

Arrangementet er gratis og kræver ingen tilmelding.

Da aftenens emne er tid, og samtalesalonen finder sted, når juletiden er ved at indfinde sig, vil der blive serveret æbleskiver i pausen.