Foto:Tag på en litterær tidsrejse om science fiction

Tag på en litterær tidsrejse om science fiction

Tag med på en rejse i tid og rum når litteraturformidler Rune Christiansen fortæller om science fiction og anbefaler bøger i en spændende booktalk på Nivå Bibliotek.

Lørdag den 8. september kl. 11-12 på Nivå Bibliotek kan man blive meget klogere på science fiction. Her vil litteraturformidler Rune Christiansen introducere den nysgerrige læser for kendte og ukendte science fiction-værker, der gennem tiden har været med til at præge genrens udvikling. 

Science fiction er meget mere end bare rumskibe, tidsrejser og teknologi-fortabelse. Science fiction-litteraturen formår at belyse samfundets aktuelle emner og problemstillinger ved at spejle mennesket i en form for parallelverden. Denne booktalk er derfor for alle – unge som voksne - med en fascination af, hvordan litteratur kan behandle samfundsmæssige problemer og til dem, der gerne vil have en masse inspiration til de bedste science fiction-værker.

Det er gratis at komme med til booktalken, men tilmelding er nødvendig og kan ske via Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside under Aktiviteter. 

 

Materialer