Spøger det i Nivå Center?

Fredensborg Bibliotekernes historieskattejagt er nået til Nivå, hvor børn og deres yndlingsvoksne skal på spøgelsesjagt i Nivå-centeret.

Mandag den 27. juli går anden del af Fredensborg Bibliotekernes historieskattejagt i luften med en ny udfordring, en udfordring som ikke mindst børn og barnlige sjæle i Nivå og omegn kan få glæde af. 

Igen er det børnebogsforfatteren Maria Rørbæk, der har skrevet historien og fundet på de udfordringer, som deltagerne skal gennemgå undervejs. Denne gang følger man i søskendeparret Hassan og Özlems fodspor, når de prøver at finde ud af, om det spøger i Nivå Center.

Historieskattejagten startede i Humlebæk mandag den 20. juli med historien ”Onkel Ebbes arv”, som førte deltagerne rundt i området omkring Humlebæk Center. Den 3. august lanceres tredje og sidste del, som kommer til at foregå i Fredensborg.

Målgruppen for historieskattejagten er børn i alderen 6-10 år og en voksen eller ung, der kan fungere som holdkaptajn. For at deltage skal man gå ind på siden www.fredbib.dk/skattejagt og finde den skattejagt, man ønsker at deltage i. Så bliver man præsenteret for historiens drejebog og en række videoer, som fører holdet gennem de forskellige udfordringer. Til sidst kan man gå ind på biblioteket i den by, hvor man har løst skattejagten, og få en præmie i form af blandt andet et diplom og billetter til et arrangement med Maria Rørbæk.

Skattejagterne tager udgangspunkt i meget genkendelige områder i de tre bysamfund Humlebæk, Nivå og Fredensborg. Man er naturligvis meget velkommen til at tage rundt i kommunen og prøve alle tre skattejagter, og man har god tid til at gøre det. Skattejagterne vil nemlig være tilgængelige på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside i et år.

Deltag i skattejagten