Spis, spil og vind med KulturStationen og Fredensborg Bibliotekerne

På KulturStationen i Humlebæk kan man den 24. november deltage i underholdende litteraturbingo og fællesspisning.

For første gang siden april slår KulturStationen og Fredensborg Bibliotekerne atter dørene op for en hyggelig aften, hvor man kan møde sine naboer og andre medmennesker og deltage litteraturbingo og lækker fællesspisning.

Aftenen starter klokken 17.30 med en omgang litteraturbingo, hvor det ikke er tal, man skal lytte efter, men derimod ord som indgår i en historie, der bliver læst op af en repræsentant fra biblioteket. Og det gælder om at lytte godt efter, for vinderen bliver belønnet med en attraktiv præmie.

Klokken 18.30 starter fællesspisningen omkring langbordet, hvor der vil blive serveret lækker mad, og hvor snakken kan få frit løb. Herefter er der kaffe og endnu en runde litteraturbingo.

Aftenen på KulturStationen er først og fremmest målrettet voksne, og litteraturbingoen tager udgangspunkt i litteratur for voksne, men børn er også velkomne. Man kan komme alene, med sin familie, med sin date, sin nabo, bedstemor, strikkeklub, eller hvem man nu har lyst til. Dog skal alle deltagere kunne fremvise en billet, som koster 100 kroner for voksne og 50 kroner for børn.

KulturStationen ligger ved Humlebæk Station i det gamle posthus.

> Tilmelding til fællesspisning og litteraturbingo