Spil Dansk Ugen

Spil Dansk Uge på bibliotekerne

I anledning af Spil Dansk Ugen i uge 44 kan man opleve musikalske indslag på bibliotekerne i Humlebæk og Nivå.

Torsdag den 2. november klokken 19.30-20.30 kan man i Salen på Humlebæk Bibliotek opleve det bedste fra den danske visetradition, når visesangeren Allan Høier byder på et musikalsk potpourri af Sigfried Pedersen, Benny Andersen og Halfdan Rasmussen. Derudover står den også både på lidt musikalsk quiz og bragende fællessang.

Fredag den 3. november klokken 19.30-20.30 på Nivå Bibliotek og Medborgercenter er det den anmelderroste sangskriver Lysår (alias Thomas Ulrik Larsen), der folder sit repertoire ud, når han med kvalitet og humor byder på personlige såvel som politiske sange og fordanskninger af kunstnere som Mikael Wiehe og Mark Knopfler.
Thomas Ulrik Larsen er en begavet guitarist, som har let ved at folde magiske historier ud om sangene og deres tilbliven. Lysår har udgivet tre album, Spåndigter (2009), Frontfigur på orlov (2013) og Teknisk knockout (2015) samt albummet "Live" (2011) sammen med The Lake og Pistol.

Det er gratis at deltage i arrangementer. Men man skal have en billet. Billetter kan
bestilles på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside under Program. Billetterne kan købes fra mandag.