Sommerferieaktiviteter i børnebiblioteket

23.05.24
I løbet af skolesommerferien kan du på biblioteket lave flotte vifter af sider fra kasserede bøger, gå på sommerskattejagt med familien og deltage i bibliotekets fodboldquiz.

Uge 27-32

Fredensborg, Humlebæk og Nivå Bibliotek

Sommervejret bliver forhåbentligt varmt og solrigt, og skulle du få brug at køle dig ned, kan du på dit lokale bibliotek lave en flot vifte af siderne fra kasserede bøger og pynte den med glimmer, pailletter og farver.

Tag også gerne et sommerskattekort med hjem og gå på skattejagt i det danske sommerland. I skal blandt andet finde en muslingeskal, en mariehøne og en gul blomst.

14. juni - 14. juli

Fredensborg, Humlebæk og Nivå Bibliotek

Til sommer er der EM i herrefodbold, hvor Danmark selvfølgelig er med.

På biblioteket er vi også ramt af landsholdsfeber, og du kan deltage i bibliotekets landsholdsquiz, og dermed deltage i lodtrækningen om at vinde en fed fodboldbog.

Konkurrencen løber fra start juni til midt juli, hvorefter vi trækker en heldig vinder.

Du kan selvfølgelig også låne alverdens bøger om fodbold og fodboldspillere på biblioteket.