Booktalk

Sommerbooktalk – tag på sommerferie i litteraturen

Tag på sommerferie i litteraturen og besøg fjerne himmelstrøg, betagende kyster og fascinerende storbyer, når det litteraturglade personale fra Fredensborg Bibliotekerne præsenterer romaner, der foregår forskellige steder i verden.

Sommeren nærmer sig, og måske har du vilde rejseplaner? Måske har du planer om en dejlig sommerferie i Danmark? Uanset hvad giver skønlitteraturen dig mulighed for at tage ud og opleve verden – og den oplevelse vil Maria, Mille og Nynne fra Fredensborg Bibliotekerne gerne give videre. Derfor vil de til booktalken den 29. maj kl. 17-18 præsentere en række romaner, der foregår ude i den store verden – og de lover at komme vidt omkring.

Om booktalken siger litteraturformidler Nynne Jakobsen: ”Det er jo så fedt, at man kan rejse, hvorhen man vil i skønlitteraturens verden. Tænk, at man hjemme fra sin dagligstue kan besøge lande over hele verden. Omvendt kan det også give en helt særlig dimension til ens rejseoplevelse, hvis man faktisk befinder sig i et andet land og så læser noget, der foregår samme sted. Det elsker jeg selv, når jeg er ude at rejse.”

Booktalken foregår hos Sørup Is & Kaffestue, Sørupvej 1, i Fredensborg tirsdag den 29. maj fra kl. 17-18. Det koster 50 kr. at deltage. For det beløb får man masser af læseinspiration, en kop smagfuld kaffe eller te og et stykke valgfrit hjemmebagt kage. Kom gerne i lidt god tid, så du kan nå at forsyne dig og være klar til, at booktalken går i gang kl. 17. Der er et begrænset antal billetter, så det er først til mølle.

Booktalken er arrangeret i samarbejde med Sørup Is & Kaffestue.