Skal du stadig bruge dine reserverede materialer?

Det er stadig uvist, hvornår bibliotekerne åbner igen, men når det sker, kan du hjælpe os ved at rydde op i dine reserveringer.

Ingen kender i skrivende stund datoen for, hvornår Fredensborg Bibliotekerne atter kan slå dørene op for besøgende. Alligevel er personalet i fuld gang med at forberede en genåbning, så den kan ske på bedste vis for både lånere og personale.

En af de ting man som bruger af biblioteket kan hjælpe med, er - inden vi åbner - at logge ind i sin status her på hjemmesiden og tjekke om man stadig er interesseret i de ting man har stående til afhentning, og de ting man har reserveret, og som stadig ikke er klar til afhentning. Er der materialer man ikke længere er interesseret i, ville det hjælpe os meget, hvis man sletter disse uaktuelle reserveringer fra sin status.

Tak for hjælpen. Vi glæder os til at se jer igen!