Shane Brox kommer til Humlebæk Bibliotek

Den kendte vært fra Shanes Verden på DRTV kommer 25. november til Humlebæk Bibliotek og læser op og hjælper deltagerne med at bygge en bedre verden.

Kreative børn fra 6 år og deres voksne kan få en stor oplevelse lørdag 25. november klokken 11-13 på Humlebæk Bibliotek. Her kommer Shane Brox forbi og læser op fra bogen ”Byg en bedre verden med Shane – og de 17 verdensmål”. Efter oplæsningen står den på byggeri, når Shane sammen med de deltagende børn griber limpistoler og genbrugsmaterialer fra husholdningen og skaber nye historier og opfindelser.

For at deltage i arrangementet skal man købe en billet til 30 kroner. Både børn og deres medbragte voksne skal have billet.

Shane Brox er oprindelig tøjdesigner, men er mest kendt fra børne-tv på DR1, hvor han har lavet programmer som Shanes verden og Shanes eventyrlige jul. Han har skrevet adskillige bøger, ikke mindst om hvordan man på kreativ vis kan forvandle gammelt til nyt. Hans seneste bog ”Byg en bedre verden med Shane – og de 17 verdensmål” giver børn idéer til, hvordan de kan bidrage til en bedre verden, men kan også inspirere forældre til, hvordan de kan forklare verdensmålene for deres børn.

Arrangementet er blevet til i et samarbejde mellem Fredensborg Bibliotekerne og Fredensborg Kommunes Team Klima, Administration og Udvikling.

> Køb billet