Samtalesalonerne er over os

Er man til interessante samtaler med spændende mennesker, inviterer Fredensborg Bibliotekerne til hele seks samtalesaloner i foråret.

Traditionen med samtalesaloner på Nivå Bibliotek fortsætter i foråret 2022 med en ny samtalesalon hver måned frem til juni. Der lægges for den 27. januar, hvor temaet er ensomhed. I februar kan man tale om drømme, og i de efterfølgende måneder bliver emnerne henholdsvis tid, døden, nærvær og slutninger.

Samtalesalonerne er efterhånden blevet et populært koncept på Fredensborg Bibliotekerne. Her skal man nemlig ikke være nervøs for ikke at have nogen at tale med eller ikke at have noget at tale om. Værterne sørger nemlig for begge dele, ligesom man altid kommer til at tale med flere forskellige personer. Det er således heller ikke nødvendigt at medbringe sin egen samtalepartner, og man kan derfor sagtens møde op alene. På den måde møder man nye mennesker, som måske er anderledes end en selv, og som man normalt ikke ville have lært at kende.

Fælles for alle samtalesalonerne er, at de foregår torsdage på Nivå Bibliotek klokken 10-12. Det fulde program ser således ud:

Torsdag d. 27. januar, samtalesalon om ENSOMHED
Torsdag d. 24. februar, samtalesalon om DRØMME
Torsdag d. 31. marts, samtalesalon om TID
Torsdag d. 28. april, samtalesalon om DØDEN
Torsdag d. 19. maj, samtalesalon om NÆRVÆR
Torsdag d. 30. juni, samtalesalon om SLUTNINGER

Der er gratis at være med, og der kræves ingen tilmelding, så man skal bare møde op iklædt sit bedste snakketøj og være klar til at møde nye mennesker og få nogle interessante samtaler om dybe emner.