Samtalesalon i Egedal Byens Hus om livet

Den 24. april kl. 19-21.00 inviterer Fredensborg Bibliotekerne til samtale-salon i Egedal Byens Hus. Emnet er ”livet” – at leve, at være i live og at have levet – det er nogle af spørgsmålene.

Den tredje af forårets fem samtalesaloner arrangeret af Fredensborg Bibliotekerne og Frivilligcenter Fredensborg står for døren og har fået overskriften ”Livet”. Kom og tal med om, hvad det vil sige at leve, hvad det gode liv er for en størrelse, og hvornår man er mest lykkelig. Samtalesalonen afholdes d. 24. april kl. 19 – 21.00 i Egedal Byens Hus.
En samtalesalon er et samlingspunkt for folk, der gerne vil snakke med hinanden på en ny måde. Mest af alt minder det om at tilbringe en hyggelig aften på en cafe. Forskellen er bare, at til samtalesaloner kan man sagtens møde op alene, for salonværterne sørger for, at man kommer i snak med de andre spændende gæster uden at skulle bruge tid på at spørge “Nå, hvad laver du så?”
Senere på foråret vil flere samtalesaloner følge, bl.a. med temaet ”frihed” og ”naturen”. Alt sammen kan man læse mere om på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside, eller man kan hente et trykt program for samtalesalonerne på et af kommunens biblioteker.

Det er gratis at deltage i samtalesalonerne, og man skal bare møde op.