Christina Hesselholdt

Prisvindende forfatter fortæller på Humlebæk Bibliotek

Hør Christina Hesselholdt fortælle om sin roman Vivian.

Torsdag den 21. september inviterer Kulturudvalget til det første af efterårets fire forfatterforedrag. Her kommer den prisvindende forfatter Christina Hesselholdt og fortæller om sin nyeste roman ”Vivian”. Det foregår på Humlebæk Bibliotek kl. 19-21.

Romanen ”Vivian” fortæller om den amerikanske gadefotograf Vivian Maier, der i løbet af sit liv tog mere end 150.000 billeder på de amerikanske gader. Maier levede et stille og tilbagetrukket liv som bl.a. barnepige i Chicago. Kun ved et tilfælde kom billederne til offentlighedens kendskab, og hun opnåede efter sin død stor anerkendelse som fotograf.

I foråret modtog Christina Hesselholdt DR’s romanpris for Vivian – en pris, der er uddelt af læserne i læseklubber landet over. Christina Hesselholdt og ”Vivian” er herudover nomineret til Nordisk Råds litteraturpris i 2017 – en pris, der uddeles 1. november.

Foredraget er gratis, men kræver tilmelding. Billetter kan hentes på www.fredensborg.dk/forfatteraftener.