Visens venner

Oplev Visens Venner til gratis arrangement

Deltag i en musikalsk aften med højt humør på Fredensborg Bibliotek, når Visens Venner i Nordsjælland tager publikum med på en rundrejse i visernes verden.

Onsdag den 24. oktober kl. 19-21 står i visernes tegn, når Visens Venner i Nordsjælland giver gratis koncert på Fredensborg Bibliotek. Visens Venner er en viseforening, som dyrker nordiske viser med særligt fokus på de danske viser.
Publikum vil blive præsenteret for et varieret udvalg af gamle og nye sange, der vil frembringe både grin, tårer og gamle minder. Der vil blive mulighed for at synge med på et par fællessange, på diverse omkvæd, og hvor teksthukommelsen ellers rækker.
Aftenens kunstnere er alle erfarne, garvede og glade visesangere, som akkompagnerer sig selv på guitar. Der er god mulighed for at gå hjem i godt humør, når Visens Venner spiller og synger på Fredensborg Bibliotek.
Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding. Du kan tilmelde dig arrangementet via Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside under Aktiviteter.