Oplev Paul McCartney, Madonna og The Who på Fredensborg Bibliotek

Efteråret byder på nogle af de største rocknavne gennem tiderne i tre streamede livekoncerter på Fredensborg Bibliotek i efteråret.

Det er næsten som at være til koncerten selv, når bibliotekerne inviterer til streaming af legendariske livekoncerter. Ved efterårets tre musikarrangementer vil biblioteket køre storskærmen og lydanlægget frem og afspille koncerter med Paul McCartney, Madonna og The Who.

 

Paul McCartney-arrangementet finder sted den 18. september. Her kan man overvære koncertfilmen ”The Space Within Us”, som består af optagelser fra Paul McCartneys turné i USA i 2005. Den på det tidspunkt 63-årige McCartney giver publikum, hvad de vil have i form af Beatles-klassikere og hits fra tiden efter The Beatles. Hør blandt andet ”Yesterday”, ”Penny Lane”, ”Maybe I’m Amazed” og mange andre.

 

Den 17. oktober er det Madonna, som står på programmet. Dermed kan man bruge arrangementet som opvarmning til, når den ægte Madonna spiller i Royal Arena ugen efter. På Fredensborg Bibliotek er det en koncertfilm fra Madonnas Sticky and Sweet Tour fra 2008, som man kan opleve. Filmen er et sammenklip af tre koncerter i Buenos Aires, hvor Madonna spillede for sammenlagt en kvart million mennesker og sang ikke bare sine store hits, men også en rørende version af ”Don’t Cry For Me Argentina”.

 

Endelig den 28. november kan fans af The Who opleve bandet i dets storhedstid i 70’erne i koncertfilmen ”Live in Texas ’75”. Her var alle de originale medlemmer stadig i live og på toppen af deres formåen, og de fleste af de største Who-numre er på sætlisten, inklusive et større uddrag af rockoperaen ”Tommy” og uomgængelige sange som ”My Generation” og ”Behind Blue Eyes”.

Alle koncerterne kan ses på Fredensborg Bibliotek på de nævnte datoer klokken 19-21. 

 

>> Hent en gratis billet til streamingkoncert med Paul McCartney.

>> Hent en gratis billet til streamingkoncert med Madonna.

>> Hent en gratis billet til streamingkoncert med The Who.

 

Koncerterne bliver streamet fra musiktjenesten Qello, som registrerede brugere af Fredensborg Bibliotekerne også har adgang til hjemmefra.

>> Se hvad Qello ellers byder på af livestreamede koncerter.