Oplev Maria Helleberg online med Fredensborg Bibliotekerne

Den 5. februar går Fredensborg Bibliotekerne online med en samtale med den populære forfatter Maria Helleberg.

Fredag den 5. februar klokken 15 har du mulighed for at høre Maria Helleberg fortælle om sin seneste roman ”Min Kristin”. Det sker, når Fredensborg Bibliotekerne livestreamer en samtale mellem den meget populære og produktive forfatter og bibliotekets kulturformidler Anders Greis.

Da de nuværende corona-restriktioner forhindrer biblioteket i at afholde fysiske foredrag og arrangementer, rykker samtalen online, og den kan derfor ses på både Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside og på bibliotekets facebookside.

Maria Helleberg udkom i slutningen af 2020 med sin seneste roman ”Min Kristin” – historien om adelskvinden Kristina Gyldenstjernes skæbne i 1500-tallets Sverige og Skandinavien. Med bogen afslutter forfatteren sin trilogi omkring Norden i reformationstiden, hvor Stormene og Sommerfugl tidligere er udkommet.

Ud over at høre om den nye roman, vil samtalen også komme ind på litteraturens rolle i forbindelse med corona-krisen, og med lidt held, kommer man også til at høre om Maria Hellebergs forhold til Fredensborg, hvor hun bor og arbejder til dagligt.

Det er gratis at se arrangementet på enten Fredensborg Bibliotekernes Facebook-side eller hjemmeside. Det er dog kun via Facebook, der kan stilles spørgsmål.

Optagelsen af samtalen med Maria Helleberg vil være tilgængelig på Facebook og bibliotekets hjemmeside i 14 dage, men hvis man vil være en del af live-stemningen og kunne stille spørgsmål, skal man altså sidde klar ved pc-, telefon- eller tablet-skærmen klokken 15 den 5. februar.