Oplev en drag queen læse op af billedbøger på Humlebæk Bibliotek

Den 16. oktober er der oplæsning for børn af billedbøger med en ægte drag queen ved navn Ramona Macho.

Lørdag den 16. oktober klokken 11 kan man på Humlebæk Bibliotek opleve en ikke helt almindelig oplæsning af billedbøger. Oplæsningen varetages nemlig af Ramona Macho, som er drag queen. Hun vil tage sine yndlingsbilledbøger med og læse højt af dem for de 3-7-årige og deres voksne ledsagere i en halv times tid. Bagefter vil der være mulighed for at få taget et billede sammen med Ramona Macho.

Selvom arrangementet er målrettet de 3-7-årige er andre også velkomne, hvis man er interesseret i at møde Ramona Macho. Så kom endelig og vær med til en festlig og glamourøs oplæsningsstund på Humlebæk Bibliotek.

Det er gratis at være med ved arrangementet, men man skal tilmelde sig via Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside.

Tilmelding til arrangementet