Foto:Opklar mordgåder i efterårsferien

Opklar mordgåder i efterårsferien

Prøv kræfter som detektiv og opklar et mysterium, når Fredensborg Bibliotek inviterer til mordgåde med Doktor Gys tirsdag den 16. oktober. Hvis du ikke kan få nok af mysterier, kan du prøve dine detektivkræfter af på egen hånd på Nivå Bibliotek i hele efterårsferien.

Alle børn og barnlige sjæle kan nu prøve kræfter som detektiv på Fredensborg Bibliotek tirsdag den 16. oktober kl. 11-14. Her vil den mystiske Doktor Gys føre deltagerne gennem opklaringen af et bestialsk mord. Politiet har fundet spor, der leder opklaringen på vej i den spændende og hårrejsende mordgåde. For at opklare mysteriet skal der kigges i skjulte sider fra dagbøger, tydes koder og fingeraftryk og kigges på bevismaterialet.

Arrangementet med Doktor Gys er for de 8-15 årige og deres familie og venner. Det er gratis at være med, men tilmelding er nødvendig for både børn og voksne og kan ske via Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside under Aktiviteter.

Hvis du ikke kan få nok af mordgåder, kan du i hele uge 42 komme på detektivskole på Nivå Bibliotek, hvor du på egen hånd kan finpudse dine detektivkundskaber, lære at tage fingeraftryk og få tips og tricks til opklaring af forbrydelser. Bibliotekarerne uddeler opgavehæfter og kort over biblioteket i den betjente åbningstid, hvorefter du på egen hånd skal opklare forbrydelserne på biblioteket. Tag din ven eller familie med til en spændende efterårsferie på biblioteket – det er gratis og kræver ikke tilmelding.