Nyt nyhedsbrev skal hjælpe med at skabe og opretholde læselysten hos kommunens børn

Fredensborg Bibliotekerne lancerer nyt digitalt nyhedsbrev til forældre med børn i alderen 6-13 år.

Nu er der mulighed for at få læsetips, boganmeldelser og anden god inspiration til læsningen med børnene direkte i din indbakke. Børnekulturformidlerne på kommunens børnebiblioteker lancerer nemlig et digitalt nyhedsbrev målrettet forældre med børn på 6-13 år.

 

”Igen og igen taler vi med frustrerede forældre, der synes, at det er rigtig svært at hjælpe deres børn til at komme godt i gang med læsningen og skabe og fastholde den gode læselyst. Og vi vil så enormt gerne hjælpe med at give børnene lyst til at læse - derfor lancerer vi nu et nyhedsbrev, som vi håber, kan bidrage til dette,” siger Nynne Jakobsen, børnekulturformidler på Humlebæk Bibliotek.

 

Hun fortsætter: ”Vi er altid glade for at hjælpe vores lånere ansigt til ansigt, når corona ikke lige spænder ben for den del, men vi ved også, hvor travlt mange forældre har i dag. Vi håber, at nyhedsbrevet kan være en nem og hurtig måde at få god og kvalificeret inspiration til at kaste sig over læsningen hjemme i familien på.”

 

Nyhedsbrevet udkommer digitalt fire gange årligt, og bliver sendt til din mailadresse. Man tilmelder dig nyhedsbrevet på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside eller ved at sende en sms til 1910 med teksten fkbib[mellemrum] og ens mailadresse. Eks: fkbib andersand@mail.dk. Ved brug af taletidskort er det almindelig sms-takst, ellers er det gratis.

 

>Tilmelding til nyhedsbrevet via hjemmesiden.