Nye åbningstider på kommunens biblioteker

Fra mandag den 29. juni er der ændrede åbningstider på bibliotekerne i Fredensborg, Humlebæk og Nivå.

Der har været helt særlige åbningstider på bibliotekerne i Humlebæk, Nivå og Fredensborg siden genåbningen. Men fra på mandag den 29. juni vil borgerne skulle vænne sig til, at deres lokale bibliotek går tilbage til de sædvanlige betjeningstider og åbner en smule op for selvbetjening. 

Mandag til torsdag vil der på bibliotekerne i Humlebæk og Fredensborg være selvbetjening fra klokken 7, betjening med personale mellem 12-17 og selvbetjening igen mellem 17-18. På Nivå Bibliotek er der selvbetjening mellem 8-12 og betjening med personale mellem 12-18. 

Fredage er der selvbetjening mellem 7-18 på bibliotekerne i Humlebæk og Fredensborg, mens der på Nivå Bibliotek er selvbetjening mellem 8-15 og betjening med personale mellem 15-18.

Lørdage er der selvbetjening mellem 7-10 på bibliotekerne i Humlebæk og Fredensborg og betjening med personale fra 10-13. Herefter holder bibliotekerne helt lukkket – også om søndagen. 
På Nivå Bibliotek er der om lørdagen selvbetjening mellem 8-10 og betjening med personale mellem 10-13. Herefter holder biblioteket helt lukket – også om søndagen. 

Tags