Yndlingscitat

Nominer dit yndlingscitat

Nu kan du indsende et litterært citat og få det med i kampen om at blive danskernes yndlingscitat.

Sidste år var det danskernes yndlingsord, som foreningen Danmarks Biblioteker fandt frem til. I år er det ikke bare et ord, men "danskernes yndlingscitat", som bibliotekerne er ude efter, nærmere betegnet et citat fra en bog. Citatet skal være på dansk, men må gerne være fra en oversat bog. Det må også gerne være fra både en børnebog og voksenbog.

Har du et godt forslag kan du frem til 1. september indsende det via hjemmesiden www.yndlingscitat.dk. Herefter vil en del af de nominerede citater gå videre til en finale, hvor man kan være med i afstemningen. Vindercitatet vil herefter officielt blive kåret til danskernes yndlingscitat.

Så find klassikerne frem - eller en hvilken som helst anden bog på dansk - og find den eller de sætninger, som bare siger det hele.